WZC Zilverlinde | Activiteiten
WZC Zilverlinde is een uniek woonzorgcentrum met een warme aandacht voor elke oudere mens en zijn ontwikkeling. Het WZC is gelegen midden in het Kempisch groen van Olen.
WZC Zilverlinde Woonzorgcentrum zilverlinde sterrewijzer olen ouderen groen zorgkamer zorg service flat peggy rix wonen zorgen
1933

Activiteiten

Ons activiteitenaanbod is uniek

Ouder worden is zeker niet stilstaan dus willen we zowel de eigen ontwikkeling als de ontmoeting stimuleren door middel van het zeer diverse aanbod; in huis en op uitstap. Daarom gebruiken we ook graag de term “verrijking” om dé doelstelling van het activiteitenaanbod te benadrukken.

De creativiteit kan je bijvoorbeeld uitleven in het schilderen, musiceren, euritmie en allerlei vormen van handwerken. Deskundigen begeleiden deze ateliers. Elke 6 weken stelt een andere kunstenaar tentoon in huis. Regelmatig zijn er concerten en wekelijks kan je meeluisteren naar de repetities van een orkest in huis.

Geheugentraining en reminiscentie, de bibliotheek, films, boekbesprekingen, net als voorleesmomenten en voordrachten, houden de geest actief.
Bewegen is een plezier; (groeps)gymnastiek, therapie, (zit)dansen, bewegen op muziek, euritmie, wandelen, petanquen in de tuin of meefietsen in de rolstoelfiets.
We beleven elke dag en elk seizoen nog intenser door het vieren van de jaarfeesten en de aandacht voor de natuur.

Elk moment kan een gelegenheid zijn tot ontmoeting; samen kokerellen, kaarten, een gezelschapsspel bovenhalen maar ook de gezamenlijke dagopening, eetmomenten of een bezoek aan ons huiscafé de Zonnekes.

De weekkalender met het verrijkingsaanbod vindt u hieronder.

Weekkalender activiteiten