WZC Zilverlinde | Feestcomité
WZC Zilverlinde is een uniek woonzorgcentrum met een warme aandacht voor elke oudere mens en zijn ontwikkeling. Het WZC is gelegen midden in het Kempisch groen van Olen.
WZC Zilverlinde Woonzorgcentrum zilverlinde sterrewijzer olen ouderen groen zorgkamer zorg service flat peggy rix wonen zorgen
2315

Feestcomité

In november 2011 werd het feestcomité in het leven geroepen. Het vijfkoppig team had als eerste grote uitdaging een café op te starten in het woonzorgcentrum. Café De Zonnekes werd geboren en feestelijk geopend in december 2011. Ondertussen zijn er al heel wat koffietjes, taarten en ander lekkers over de toonbank gegaan. We proberen het café zeker open te houden op woensdag, zaterdag en zondag; soms ook op andere dagen, afhankelijk van de vrijwilligers die er zijn of de activiteiten die er in huis doorgaan.

Verder zorgt het feestcomité voor de organisatie van allerlei activiteiten voor bewoners, familie en medewerkers. Zo is er de nieuwjaarsreceptie, de week van de vrijwilligers, de familiedag, een medewerkersfeest, de kerststallentocht,… Herinneringen aan de activiteiten vind je bij de foto’s op deze website.
Al deze activiteiten organiseren kan het feestcomité niet alleen. Bijkomende helpende handen van bewoners, familie, vrijwilligers en medewerkers zijn zeker welkom; meld je aan bij Peggy Molenberghs op het onthaal of via peggy.molenberghs@wzczilverlinde.be .

Het feestcomité – december 2014

2014-12-20-kerst-233_mini