WZC Zilverlinde | GAW Residentie ‘bij de linde’
WZC Zilverlinde is een uniek woonzorgcentrum met een warme aandacht voor elke oudere mens en zijn ontwikkeling. Het WZC is gelegen midden in het Kempisch groen van Olen.
WZC Zilverlinde Woonzorgcentrum zilverlinde sterrewijzer olen ouderen groen zorgkamer zorg service flat peggy rix wonen zorgen
8318

GAW Residentie ‘bij de linde’

De 21 andere erkende assistentiewoningen bevinden zich in een gebouw vlakbij, bereikbaar via een wandelpad. Gelijkvloers en op 2 verdiepingen erboven zijn er telkens 7 flats met woonkamer en keukenhoek, een aparte slaapkamer, badkamer, berging en een balkon of terras.

 

Arrow
Arrow

 

Voor meer informatie kan u hierbij een plan van de assistentiewoning vinden, de interne afsprakennota, het kostenplaatje en een model van opnameovereenkomst.

Indien u geïnteresseerd ben of een rondleiding wenst kan u een afspraak maken met Eva Guelinckx, woonassistent, telefonisch op 014 / 26 26 20 of via mail eva.guelinckx@wzczilverlinde.be.

Deze GAW zijn ook te koop en worden dan via mandaat ter beschikking gesteld als erkende assistentiewoning aan vzw WZC Zilverlinde. Voor meer inlichtingen kan u zich wenden tot de directie via peggy.rix@wzczilverlinde.be .