WZC Zilverlinde | GAW Residentie ‘bij de linde’
WZC Zilverlinde is een uniek woonzorgcentrum met een warme aandacht voor elke oudere mens en zijn ontwikkeling. Het WZC is gelegen midden in het Kempisch groen van Olen.
WZC Zilverlinde Woonzorgcentrum zilverlinde sterrewijzer olen ouderen groen zorgkamer zorg service flat peggy rix wonen zorgen
8318

GAW Residentie ‘bij de linde’

De 21 andere erkende assistentiewoningen bevinden zich in een gebouw vlakbij, adres Sterrenwijzer 11, bereikbaar via een wandelpad. Gelijkvloers en op 2 verdiepingen erboven zijn er telkens 7 flats met woonkamer en keukenhoek, een aparte slaapkamer, badkamer, berging en een balkon of terras.

 

Arrow
Arrow

 

Voor meer informatie kan u hierbij een plan van de assistentiewoning vinden, de interne afsprakennota, het kostenplaatje en een model van opnameovereenkomst.

Indien u geïnteresseerd ben of een rondleiding wenst kan u een afspraak maken met Eva Guelinckx, woonassistent, telefonisch op 014 / 26 26 20 of via mail eva.guelinckx@wzczilverlinde.be.

Deze GAW behoren toe aan individuele eigenaars en zijn ook te koop.  De eigenaars zorgen ervoor dat het gebouw en toebehoren in prima staat verkeert en WZC Zilverlinde zoekt huurders voor deze flats.  Ze voldoen aan de wetgeving om uitgebaat te worden als erkende assistentiewoningen.

Voor meer informatie kan u zich wenden tot de directie via peggy.rix@wzczilverlinde.be en een kijkje nemen in onze folder.

MOMENTEEL ZIJN ER 2 FLATS TE KOOP.