WZC Zilverlinde | GAW (assistentiewoningen)
WZC Zilverlinde is een uniek woonzorgcentrum met een warme aandacht voor elke oudere mens en zijn ontwikkeling. Het WZC is gelegen midden in het Kempisch groen van Olen.
WZC Zilverlinde Woonzorgcentrum zilverlinde sterrewijzer olen ouderen groen zorgkamer zorg service flat peggy rix wonen zorgen
8316

GAW (assistentiewoningen)

Op de tweede verdieping van ons gebouw zijn er 9 assistentiewoningen (AW); samen groep van assistentiewoningen (GAW) genoemd.

Vijf van deze assistentiewoningen hebben een living met keuken, een badkamer, een berging en één slaapkamer. De andere vier assistentiewoningen hebben ook deze voorzieningen maar dan met 2 slaapkamers. U hebt een eigen videofoon, brievenbus, organiseert zelf uw zorg en kan hier alleen of met 2 personen verblijven. U mag gebruik maken van alle faciliteiten van het woonzorgcentrum. Op de tweede verdieping bevindt zich ook het wassalon met wasmachine en droogkast en het bureau van de woonassistent die uw aanspreekpersoon is voor alle vragen. Stel dat er zich een onverwachte situatie voordoet is het mogelijk om in uw assistentiewoning te blijven en beroep te doen op de crisis-en overbruggingszorg.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Voor meer informatie kan u hierbij een plan van de assistentiewoningen vinden, de interne afsprakennota en een model van opnameovereenkomst.

Indien u geïnteresseerd bent of een rondleiding wenst kan u een afspraak maken met Eva Guelinckx, woonassistent, telefonisch op 014/26 26 20 of via mail eva.guelinckx@wzczilverlinde.be.