WZC Zilverlinde | Keuken
WZC Zilverlinde is een uniek woonzorgcentrum met een warme aandacht voor elke oudere mens en zijn ontwikkeling. Het WZC is gelegen midden in het Kempisch groen van Olen.
WZC Zilverlinde Woonzorgcentrum zilverlinde sterrewijzer olen ouderen groen zorgkamer zorg service flat peggy rix wonen zorgen
2030

Keuken

We zijn trots op onze warme keuken waar dagelijks, in eigen huis, vers gekookt wordt. Er wordt gewerkt met kwaliteitsvolle ingrediënten die met zorg worden gekozen. Streek- en seizoensgebds een restaurantformule onden gerechten komen zo op de mooi gedekte tafels in het restaurant en de eetkamers.

Elke woensdag is ons restaurant ook open voor ouderen uit Olen; een samenwerking met het lokaal dienstencentrum Komie Geire.  PL “Ge moet er rap bij  zijn om u in te schrijven want het is lekker en genoeg!”

Het actuele weekmenu vindt u hieronder.

Menu van de week

Maandelijks is er ’s avonds een restaurantformule met een warme maaltijd aan een democratische prijs, waar ook familie of andere bezoekers zich voor in kunnen schrijven.

Voor meer informatie over de volgende avond klikt u op volgende link:

Info restaurantavond

Jarige bewoners kiezen samen met de kok een feestelijk dagmenu.
GC ”ik kies altijd voor rode kool op mijn verjaardag!”

Voor een familiebijeenkomst kan u ook een koffietafel of buffet bestellen:

2015-04 jubileum buffet
Feestelijke gelegenheden in het WZC zijn altijd prachtig verzorgd door de keukenploeg.

Voorbeelden ziet u op de foto’s van onder andere de bewonersbarbeque.

Voor meer informatie en alle reservaties kan u zich wenden tot Tijl Huybrechts, hoofd keuken,  tijl.huybrechts@wzczilverlinde.be