WZC Zilverlinde | Onderhoud
WZC Zilverlinde is een uniek woonzorgcentrum met een warme aandacht voor elke oudere mens en zijn ontwikkeling. Het WZC is gelegen midden in het Kempisch groen van Olen.
WZC Zilverlinde Woonzorgcentrum zilverlinde sterrewijzer olen ouderen groen zorgkamer zorg service flat peggy rix wonen zorgen
1931

Onderhoud

Een woonzorgcentrum kan maar gezellig zijn als het goed onderhouden is. Het is weer anders werken in ons gloednieuwe gebouw maar het is er heerlijk toeven.  Wat betreft uw eigen kamer bent u natuurlijk welkom om deze mee te onderhouden.

 

Schoonmaak

 

 

De medewerkers van de schoonmaak staan dagelijks klaar voor het poetsen van zowel de individuele bewonerskamers als de gemeenschappelijke ruimten zoals livings, sanitair, brasserie, restaurant en gangen.

 


“Properheid is niet hét belangrijkste;  ze komen altijd met een lach poetsen.”
– G.D.

 

Klusjes

 

 

De klusjesman heeft zijn handen vol om het nieuwe gebouw en zijn installaties te leren kennen.
Ook de eerste inrichting gebeurt door onszelf. Het is fijn om te zien hoe iedereen stilaan zijn eigen plek vindt en ‘aangekleed heeft’.

 

Veiligheid

 

 

Onze interne preventieadviseur zorgt ervoor dat we in orde zijn met de meest actuele wetgeving betreffende veiligheid. Dit betreft onder andere de brandpreventie, controles van de liften en alle nutsvoorzieningen maar ook bijvoorbeeld de ergonomie en het veilig gebruiken van materiaal door de medewerkers.