WZC Zilverlinde | Onderhoud
WZC Zilverlinde is een uniek woonzorgcentrum met een warme aandacht voor elke oudere mens en zijn ontwikkeling. Het WZC is gelegen midden in het Kempisch groen van Olen.
WZC Zilverlinde Woonzorgcentrum zilverlinde sterrewijzer olen ouderen groen zorgkamer zorg service flat peggy rix wonen zorgen
1931

Onderhoud

Een woonzorgcentrum kan maar gezellig zijn als het goed onderhouden is. Vandaar onze aandacht voor het poetsen en onderhouden van het gebouw dat nu al 17 jaar oud is; geen evidente klus!

 

Schoonmaak

 

 

De medewerkers van de schoonmaak staan dagelijks klaar voor het poetsen van zowel de individuele bewonerskamers en bewonersflats als de gemeenschappelijke ruimten zoals livings, sanitair, salon, restaurant en gangen.

poets


“Properheid is niet hét belangrijkste;  ze komen altijd met een lach poetsen.”
– G.D.

 

Klusjes

 

 

De klusjesman heeft zijn handen vol om het gebouw fris en goed te onderhouden. Waar nodig schildert hij en doet kleine herstellingen. Hij zorgt er ook voor dat alle techniek door hem of externen blijft functioneren zoals het hoort.

 

 

Veiligheid

 

 

Onze interne preventieadviseur zorgt ervoor dat we in orde zijn met de meest actuele wetgeving betreffende veiligheid. Dit betreft onder andere de brandpreventie, controles van de liften en alle nutsvoorzieningen maar ook bijvoorbeeld de ergonomie en het veilig gebruiken van materiaal door de medewerkers.