WZC Zilverlinde | Onderhoud
WZC Zilverlinde is een uniek woonzorgcentrum met een warme aandacht voor elke oudere mens en zijn ontwikkeling. Het WZC is gelegen midden in het Kempisch groen van Olen.
WZC Zilverlinde Woonzorgcentrum zilverlinde sterrewijzer olen ouderen groen zorgkamer zorg service flat peggy rix wonen zorgen
1931

Onderhoud

Een woonzorgcentrum kan maar gezellig zijn als het goed onderhouden is. Nu is het nog extra hard werken want het ‘bouwstof’ is nog niet helemaal weg. Ook moeten we nog wat zoeken naar onze nieuwe tijdsinzet; meer kamers, meer bewoners maar ook wel gemakkelijker materialen en de hulp van machines. Wat betreft uw eigen kamer bent u natuurlijk welkom om dit mee te onderhouden.

 

Schoonmaak

 

 

De medewerkers van de schoonmaak staan dagelijks klaar voor het poetsen van zowel de individuele bewonerskamers als de gemeenschappelijke ruimten zoals livings, sanitair, brasserie, restaurant en gangen.

 


“Properheid is niet hét belangrijkste;  ze komen altijd met een lach poetsen.”
– G.D.

 

Klusjes

 

 

De klusjesman heeft zijn handen vol om het nieuwe gebouw en zijn installaties te leren kennen. Ook de eerste inrichting gebeurt door onszelf. Het personaliseren van de kamers is het volgende dat aan bod komt. Later zal hij waar nodig kleine herstellingen uitvoeren. Hij zorgt er ook voor dat alle techniek door hem of externen blijft functioneren zoals het hoort.

 

Veiligheid

 

 

Onze interne preventieadviseur zorgt ervoor dat we in orde zijn met de meest actuele wetgeving betreffende veiligheid. Dit betreft onder andere de brandpreventie, controles van de liften en alle nutsvoorzieningen maar ook bijvoorbeeld de ergonomie en het veilig gebruiken van materiaal door de medewerkers.