WZC Zilverlinde | ’t Zilverhof
WZC Zilverlinde is een uniek woonzorgcentrum met een warme aandacht voor elke oudere mens en zijn ontwikkeling. Het WZC is gelegen midden in het Kempisch groen van Olen.
WZC Zilverlinde Woonzorgcentrum zilverlinde sterrewijzer olen ouderen groen zorgkamer zorg service flat peggy rix wonen zorgen
8109

’t Zilverhof

Bent u er al geweest? In onze sfeervolle brasserie ’t Zilverhof? Het is daar een gezellige drukte in de namiddag als onze vrijwilligers voor u klaar staan met allerlei lekkers.

En hebt u ons prachtig terras al gezien? Zon of regen, alleen of in gezelschap, altijd welkom om er te komen genieten van een hapje en/of een drankje!

Het enthousiaste team vrijwilligers staat klaar maar kan nog zeker versterking gebruiken. Maakt u graag een praatje en hebt u een luisterend oor? Houdt u ervan om bewoners te zien genieten van iets lekkers dat mooi geserveerd wordt? Steekt u graag de handen uit de mouwen om de brasserie verzorgd en gezellig te houden? Meer info nodig? Dan kunt u terecht bij Nikki nikki.hannes@wzczilverlinde.be .

In het restaurantgedeelte eten er elke middag een 35-tal bewoners uit het woonzorgcentrum en de assistentiewoningen. Op maandag- en woensdagmiddag komen daar nog een 30-tal gasten uit de buurt bij; een samenwerking met het lokaal dienstencentrum Komie Geire.

previous arrow
next arrow
Slider