WZC Zilverlinde | ’t Zilverhof
WZC Zilverlinde is een uniek woonzorgcentrum met een warme aandacht voor elke oudere mens en zijn ontwikkeling. Het WZC is gelegen midden in het Kempisch groen van Olen.
WZC Zilverlinde Woonzorgcentrum zilverlinde sterrewijzer olen ouderen groen zorgkamer zorg service flat peggy rix wonen zorgen
8109

’t Zilverhof

Bent u er al geweest? In onze gloednieuwe brasserie ’t Zilverhof? Het is daar een gezellige drukte in de namiddag als onze vrijwilligers voor u klaar staan met allerlei lekkers. Een enthousiast team vrijwilligers staat klaar maar kan nog zeker versterking gebruiken. Maak je graag een praatje en heb je een luisterend oor? Hou je ervan om bewoners te zien genieten van iets lekkers dat mooi geserveerd wordt?  Steek je graag de handen uit de mouwen om de brasserie verzorgd en gezellig te houden?  Meer info nodig? Dan kan je terecht bij Nikki nikki.hannes@wzczilverlinde.be .

 

Heb je ons ingericht terras al gezien? Zon of schaduw, alleen of in gezelschap, altijd welkom!

 

In het restaurantgedeelte eten er elke middag een 35-tal bewoners uit het woonzorgcentrum en de assistentiewoningen. Op maandag- en woensdagmiddag komen daar nog een 20-tal gasten uit de buurt bij; een samenwerking met het lokaal dienstencentrum Komie Geire.

 

Arrow
Arrow