WZC Zilverlinde | Tuin en bos
WZC Zilverlinde is een uniek woonzorgcentrum met een warme aandacht voor elke oudere mens en zijn ontwikkeling. Het WZC is gelegen midden in het Kempisch groen van Olen.
WZC Zilverlinde Woonzorgcentrum zilverlinde sterrewijzer olen ouderen groen zorgkamer zorg service flat peggy rix wonen zorgen
1951

Tuin en bos

WZC Zilverlinde heeft het geluk om gelegen te zijn in een prachtige tuin. Elk seizoen maakt u hier van dichtbij mee. De natuur wordt slechts minimaal beperkt; ze mag groeien en bloeien. Een waterpartij, vruchtenstruiken, bloemen en bomen om met alle zintuigen van te genieten. Een goed begaanbaar wandelpad en een petanquebaan stimuleren de activiteit. Verpozen kan op de vele rustbanken in de schaduw van de bomen of op de terrassen.

Het bos achter de bouwgrond is ondertussen ook al gedeeltelijk opgefrist onder leiding van Bosgroep Kempen.  Een aantal zwakke bomen werd gekapt en het aantal uitheemse soorten verminderd.  Het doel blijft om dit bos eerst gezonder te maken.  Later hopen we dit bos actief te betrekken bij onze tuin.

DSC_0018

DSC_0028 roosje

DSC_0071