WZC Zilverlinde | Vzw SYN-TOPIA
WZC Zilverlinde is een uniek woonzorgcentrum met een warme aandacht voor elke oudere mens en zijn ontwikkeling. Het WZC is gelegen midden in het Kempisch groen van Olen.
WZC Zilverlinde Woonzorgcentrum zilverlinde sterrewijzer olen ouderen groen zorgkamer zorg service flat peggy rix wonen zorgen
12802

Vzw SYN-TOPIA

Vzw SYN-TOPIA: kennisparnter van wzc Zilverlinde

Eén van de partnerschappen die ontstaan is, is dat tussen ons woonzorgcentrum en vzw SYN-TOPIA. Dat is een (social profit) adviesbureau, dat organisaties uit zorg en welzijn (voorlopig voornamelijk woonzorgcentra, maar ook andere thuiszorgorganisaties, VAPH-voorzieningen…) ondersteunt via consulting en advies, opleiding en training, coaching…  
De expertise van SYN-TOPIA ligt in alles wat “cliëntgedrevenheid” in zorg en welzijn versterkt. De vzw begeleidt organisaties om werk te maken van cliëntgericht werken.
Rudi Veekhoven en Roel Van de Wygaert zijn de oprichters en bestuurders van de vzw. Door de samenwerking creëren we voor WZC Zilverlinde een klimaat voor  kwaliteits- en competentie-ontwikkeling die we als alleenstaand woonzorgcentrum moeilijk zelf kunnen maken.

De samenwerking moet ons helpen om van WZC Zilverlinde een toekomstbestendig woonzorgcentrum te maken: met een warm hart en kwaliteitsvolle dienstverlening voor bewoners en naasten, maar ook als een werkplek waar het goed en fijn werken is, en als “landmark” van zorgzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid in de buurt.

Bezoek zeker ook de website: www.syn-topia.org