WZC Zilverlinde | Waarden: In april en mei …
WZC Zilverlinde is een uniek woonzorgcentrum met een warme aandacht voor elke oudere mens en zijn ontwikkeling. Het WZC is gelegen midden in het Kempisch groen van Olen.
WZC Zilverlinde Woonzorgcentrum zilverlinde sterrewijzer olen ouderen groen zorgkamer zorg service flat peggy rix wonen zorgen
7567

Waarden: In april en mei …

Waarden: In april en mei …

In april en mei staan we stil bij de waarden ‘vernieuwend’ en ‘echt’ hier in huis.

Hoe zijn wevernieuwend’?  We kunnen dat grootst zien met onze nieuwbouw, maar dit zit ook in kleinere dingen.
Zo volgen onze medewerkers een opleiding ‘onderhandelende zorg’ om met een gedragen visie een goede totaalzorg te kunnen bieden.
Nog enkele voorbeelden zijn het op punt stellen van het maaltijdgebeuren door de ergotherapeuten, de MDO’s (multidisciplinair overleg) die nu lopen, de facebookpagina en website die we vroeger niet hadden. Weet jij nog meer voorbeelden?  Hang ze dan in het kader aan onze waardenboom!

Echt,’ dat kunnen we op verschillende manieren bekijken.
We willen echte warmte bieden in de nieuwbouw, daarom gaan we een uitverkoop doen van de bib, zolder… om met deze opbrengst bij te dragen tot de aankoop van een gezellige gashaard.
Onze medewerkers zijn echt door dit huis niet enkel als hun werk te zien, maar er ook voor te zorgen dat er een ontspannen sfeer hangt, aandacht te hebben voor de mens, met hart en ziel aanwezig te zijn…
Hoe zijn we nog echt?  Help ons meer voorbeelden te zoeken!

Van de vorige waarden, ‘professioneel’ en ‘dynamisch’, hangen we in de boom:
– In beweging blijven, rust roest.
– De week van de vrijwilliger: heerlijk zo ontvangen te worden! Dat ik dit nog lang mag blijven doen!
– Dynamisch is beweeglijk en vrij inspelen op het moment zelf.

29 apr 2017