WZC Zilverlinde | Woonzorghuis
WZC Zilverlinde is een uniek woonzorgcentrum met een warme aandacht voor elke oudere mens en zijn ontwikkeling. Het WZC is gelegen midden in het Kempisch groen van Olen.
WZC Zilverlinde Woonzorgcentrum zilverlinde sterrewijzer olen ouderen groen zorgkamer zorg service flat peggy rix wonen zorgen
8310

Woonzorghuis

Woonzorghuis

Woonzorghuis

Alle 70 éénpersoonskamers liggen verspreid over 2 verdiepingen.
Gelijkvloers is er een geborgen afdeling, Terra genoemd, waar er een veilige en huiselijke omgeving gecreëerd wordt voor 30 ouderen met dementie.
Op de eerste verdieping zijn er 40 kamers waar er ouderen met lichte tot zware hulpbehoevendheid terecht kunnen.  Deze woonkern heet Bloesem.

Elke bewonerskamer is ongeveer 24 m² groot en heeft een sanitaire cel met lavabo, WC en douche, af te sluiten met een schuifdeur.  Er is een groot raam met kantelbare zonnescreens en gordijnen.  Elke kamer kan volledig bemeubeld worden maar u mag gerust ook zelf inrichten, in overleg, om maximaal uw eigen plek te creëren. Er is een televisietoestel inbegrepen met abonnement en een infokanaal.

In elke woonkern zijn er 2 gezellige livings met eethoek; één daarvan is uitgerust met airconditioning.  Ook zijn er 2 ruime badkamers per woonkern; volledig uitgerust met kantelbaar wellnessbad, een ruime douche, plafondlift en aankleedtafel.  Zowel licht tot zwaar zorgbehpevende ouderen kunnen hier genieten van een deugddoend wellnessmoment.

Voor meer informatie kan u hierbij een plan van de kamer vinden, de interne afsprakennota en een model van verblijfsovereenkomst.

Indien u geïnteresseerd ben of een rondleiding wenst kan u een afspraak maken met Eva Guelinckx, sociale dienst, telefonisch op 014 / 26 26 20 of via mail eva.guelinckx@wzczilverlinde.be .

23 okt 2017