WZC Zilverlinde | Zorgflats
WZC Zilverlinde is een uniek woonzorgcentrum met een warme aandacht voor elke oudere mens en zijn ontwikkeling. Het WZC is gelegen midden in het Kempisch groen van Olen.
WZC Zilverlinde Woonzorgcentrum zilverlinde sterrewijzer olen ouderen groen zorgkamer zorg service flat peggy rix wonen zorgen
1897

Zorgflats

In een andere vleugel van het gebouw bevinden zich op de eerste en tweede verdieping 14 zorgflats. Elke flat heeft een living met eet- en keukenhoek, een berging, een badkamer, een slaapkamer en een balkon. Deze flat mag volledig ingericht worden met eigen meubilair. Indien een hooglaagbed of andere hulpmiddelen noodzakelijk zijn zal WZC Zilverlinde deze voorzien.

 

Voor meer informatie kan u hierbij een plan van de flat vinden, de interne afsprakennota en een model van verblijfsovereenkomst. Enkele foto’s geven een eerste beeld.

 

Indien u geïnteresseerd ben of een rondleiding wenst kan u een afspraak maken met Eva Guelinckx, sociale dienst, telefonisch op 014 / 26 26 20 of via mail eva.guelinckx@wzczilverlinde.be.