WZC Zilverlinde | Woonzorgcentrum
WZC Zilverlinde is een uniek woonzorgcentrum met een warme aandacht voor elke oudere mens en zijn ontwikkeling. Het WZC is gelegen midden in het Kempisch groen van Olen.
WZC Zilverlinde Woonzorgcentrum zilverlinde sterrewijzer olen ouderen groen zorgkamer zorg service flat peggy rix wonen zorgen
1853

Woonzorgcentrum

WZC Zilverlinde is een uniek woonzorgcentrum met een warme aandacht voor elke oudere mens en zijn ontwikkeling. Het WZC is gelegen midden in het Kempisch groen van Olen. In de kamers van het woonzorgcentrum kunnen 40 ouderen terecht; in de zorgflats 14 of 15 (indien koppel).

WZC Zilverlinde is gelegen in de woonzorgzone van Olen-centrum. Samen met de gemeente, het OCMW, het lokaal dienstencentrum Komie Geire en de thuiszorgdiensten scheppen we een warme en veilige leef- en woonomgeving in het centrum van de gemeente Olen.

Het huidige gebouw is omringd door een mooie tuin met vijver en wandelpaden. Het is genieten in de schaduw van de grote bomen of op het zonnige terras, languit rusten op een ligstoel of actief (supporteren) aan de petanquebaan.

 

tuinbank          bibliotheek          keuken zorgflat

Wenst u zich in te schrijven op de wachtlijst (zonder verplichting!) dan kan u op de link hieronder klikken en het wachtlijstformulier ingevuld terugsturen per post of mail.

 

Wachtlijstformulier