WZC Zilverlinde | Woonzorgcentrum
WZC Zilverlinde is een uniek woonzorgcentrum met een warme aandacht voor elke oudere mens en zijn ontwikkeling. Het WZC is gelegen midden in het Kempisch groen van Olen.
WZC Zilverlinde Woonzorgcentrum zilverlinde sterrewijzer olen ouderen groen zorgkamer zorg service flat peggy rix wonen zorgen
1853

Woonzorgcentrum

Ons aanbod! 

WZC Zilverlinde is een uniek woonzorgcentrum met een warme aandacht voor elke oudere mens en zijn ontwikkeling. Het WZC is gelegen midden in het Kempisch groen van Olen. In de kamers van het woonzorghuis kunnen 70 ouderen terecht, in 2 woonkernen Terra en Bloesem.

Ook bieden we kort- en herstelverblijf aan, net als crisis- en overbruggingszorg

Daarnaast zijn er 9 GAW’s in het nieuwe gebouw en 21 in het vlakbij gelegen gebouw Residentie ‘bij de linde’..

WZC Zilverlinde is gelegen in de woonzorgzone van Olen-centrum. Samen met de gemeente, het OCMW, het lokaal dienstencentrum Komie Geire en de thuiszorgdiensten scheppen we een warme en veilige leef- en woonomgeving in het centrum van de gemeente Olen.

Het nieuwe gebouw is pas (September 2017) in gebruik en is voorzien van alle comfort, in een groene omgeving met wandelpaden.

Wenst u zich in te schrijven op de wachtlijst (zonder verplichting!) dan kan u op de link hieronder klikken en het wachtlijstformulier ingevuld terugsturen per post of mail.

 

Wachtlijstformulier