top of page

Tuin & Bos

TUIN

In de tuin rondom het woonzorgcentrum is het zalig vertoeven. Via de wandelweg rondom het gebouw kan iedereen de tuin verkennen. Er staan overal rustbanken waar u rustig kan verpozen. Om alles net te houden staan er vuurkorven als vuilbak. Wij danken iedereen die samen met ons de tuin proper houdt door gebruik te maken van de verschillende vuilbakken (= vuurkorven).

In de tuin werd een tuinhuis opgebouwd en geschilderd; zo kan al het tuingereedschap goed opgeborgen worden. Het prieeltje komt nu volledig tot zijn recht en biedt een droge (rust)plek op de voetgangerscirkel.

BOS

Het bos aan de andere zijde van het gebouw ligt er nog verwilderd bij. De bosgroep haalde er al wat exotisch hout en dode bomen uit. Er werden ook al enkele kleine boompjes bij gezet om de diversiteit te stimuleren. Maar er is nog werk. Onze droom is een beleefbos; waar kan gespeeld worden, gewandeld met de hond, gewerkt…

Aan die zijde van het gebouw zijn er verschillende dienstfaciliteiten zoals de afvalcontainers, een leveringszone, een fietsenstalling en parkeerplaatsen voor de medewerkers. Deze doorgang dient altijd open te blijven voor voetgangers en fietsers want dit is één van de voetwegen van Olen; tussen de nummers 13 en 21 van de Berkenstraat.

tuin3
tuin2
tuin4
tuin1
bottom of page