top of page

Assistentiewoningen de Kroon

Op de tweede verdieping van ons gebouw zijn er 9 assistentiewoningen; samen groep van assistentiewoningen de Kroon genoemd.

Vijf van deze assistentiewoningen hebben een living met keuken, een badkamer, een berging en één slaapkamer. De andere vier assistentiewoningen hebben ook deze voorzieningen maar dan met 2 slaapkamers. U hebt een eigen videofoon, brievenbus, organiseert zelf uw zorg en kan hier alleen of met 2 personen verblijven. U mag gebruik maken van alle faciliteiten van het woonzorgcentrum. Op de tweede verdieping bevindt zich ook het wassalon met wasmachine en droogkast en het bureau van de woonassistent die uw aanspreekpersoon is voor alle vragen. Stel dat er zich een onverwachte situatie voordoet is het mogelijk om in uw assistentiewoning te blijven en beroep te doen op de crisis-en overbruggingszorg.

Voor meer informatie kan u hierbij een plan van de assistentiewoningen vinden, de interne afsprakennota en een model van opnameovereenkomst.

Indien u geïnteresseerd bent of een rondleiding wenst kan u een afspraak maken met Eva Guelinckx, woonassistent, telefonisch op 014/26 26 20 of via mail eva.guelinckx@wzczilverlinde.be.

bottom of page