top of page

Woonzorgcentrum

Het woonzorgcentrum bevat 70 kamers waar er zowel ‘rustoordbedden’ (ROB) en ‘rust- en verzorgingstehuisbedden’ (RVT) zijn. Dit wil zeggen dat we zorg kunnen bieden aan licht tot zwaar zorgbehoevende ouderen.

Gelijkvloers is er een geborgen afdeling, Terra genoemd, waar er een veilige en huiselijke omgeving gecreëerd wordt voor 30 ouderen met dementie.
Op de eerste verdieping zijn er 40 kamers waar er ouderen met lichte tot zware hulpbehoevendheid terecht kunnen. Deze woonkern noemt Bloesem.

Elke bewonerskamer is ongeveer 24 m² groot en heeft een sanitaire cel met lavabo, WC en douche, af te sluiten met een schuifdeur. Er is een groot raam met kantelbare zonnescreens en gordijnen. Elke kamer kan volledig bemeubeld worden maar u mag gerust ook zelf inrichten, in overleg, om maximaal uw eigen plek te creëren. Er is een televisietoestel inbegrepen met abonnement en een infokanaal van het huis.

In elke woonkern zijn er 2 gezellige livings met eethoek; één daarvan is uitgerust met airconditioning. Ook zijn er 2 ruime badkamers per woonkern; volledig uitgerust met kantelbaar wellnessbad, een ruime douche, plafondlift en aankleedtafel. Zowel licht tot zwaar zorgbehoevende ouderen kunnen hier genieten van een deugddoend wellnessmoment.

Voor meer informatie kan u hierbij de interne afsprakennota en een model van verblijfsovereenkomst vinden.

Indien u geïnteresseerd bent of een rondleiding wenst kan u een afspraak maken met Eva Guelinckx, sociale dienst, telefonisch op 014/26 26 20 of via mail eva.guelinckx@wzczilverlinde.be.

bottom of page