WZC Zilverlinde | Nieuws
WZC Zilverlinde is een uniek woonzorgcentrum met een warme aandacht voor elke oudere mens en zijn ontwikkeling. Het WZC is gelegen midden in het Kempisch groen van Olen.
WZC Zilverlinde Woonzorgcentrum zilverlinde sterrewijzer olen ouderen groen zorgkamer zorg service flat peggy rix wonen zorgen
8602

Nieuws

Bekijk zeker onze facebookpagina voor de laatste nieuwtjes!

26 juli 2020 – optreden en reuzenwafels

Op 26 juli is iedereen welkom vanaf 14u om een heerlijke reuzenwafel te eten en te genieten van de muziek van Jos Stappaerts!

Wij sparen voor de aankoop van een CRDL. Wil jij ons hierbij helpen?

Begin dit jaar kregen we van Wouter en zijn groep ‘De Perepotters’ € 1000 om onze palliatieve werking te ondersteunen. We zijn gaan uitzoeken wat we hiermee konden aankopen en we kwamen uit bij de CRDL. Een soort houten noot die doormiddel van muziek aanrakingen tussen mensen makkelijker maakt. Mensen, in het bijzonder met dementie, zijn gevoelig voor zintuigelijke prikkels: bewegingen, aanrakingen en geluiden die veranderen. De CRDL vertaalt aanraking in geluid. Vanuit de overtuiging dat ieder mens in elke levensfase primair behoefte heeft aan persoonlijke aandacht en contact is de CRDL ontstaan. Een CRDL kost € 4800. € 1000 is dus al een heel mooi begin, maar we zijn er nog niet… Om de rest in te zamelen gaan wij zelf een aantal zaken verkopen:

onze huiswijnen wit – rosé – rood € 9,50 per fles

cava € 10 per fles, doos van 6 flessen € 55

chocomelk met een lekker smaakje in fles € 6

Indien je een gift zou willen doen kan dit natuurlijk ook. Hiervoor kan je contact opnemen met Nikki via nikki.hannes@wzczilverlinde.be of 014/26 26 20.

Meer info over wat de CRDL precies is kan je lezen op www.crdlt.com of verkrijgen bij Nikki.