WZC Zilverlinde | Nieuws
WZC Zilverlinde is een uniek woonzorgcentrum met een warme aandacht voor elke oudere mens en zijn ontwikkeling. Het WZC is gelegen midden in het Kempisch groen van Olen.
WZC Zilverlinde Woonzorgcentrum zilverlinde sterrewijzer olen ouderen groen zorgkamer zorg service flat peggy rix wonen zorgen
8602

Nieuws

Bekijk zeker onze facebookpagina voor de laatste nieuwtjes!

Dinsdag 11 februari

Kom tussen 14 uur en 17 uur in het restaurant snuisteren in de kleding. MRS.V. komt weer langs met de laatste nieuwe mode.

Vrijdag 14 februari

Herman en Eddy komen ter gelegenheid van Valentijn optreden in het restaurant van 14u30 tot 16u30. Kom zeker mee genieten! Ook ’t Zilverhof zal geopend zijn.

Maandag 17 februari

Wil jij ook meer te weten komen over klassieke muziek? Of luister je er gewoon graag naar? Kom dan zeker naar de muzikale lezing van Arie Vuyk om 15 uur in de stille ruimte. Hier worden het informatieve en het muzikale samengebracht!

Vrijdag 21 februari

Tussen 14 uur en 17 uur komt Jos Stappaerts voor ons een carnavalsoptreden doen. Om de sfeer nog beter te maken vragen we iedereen om zoveel mogelijk verkleed te komen!

Zondag 12 april

Vanaf 17 uur houden wij ons paascafé open en zullen wij voor heerlijke pannenkoeken zorgen! Ook de paashaas zal aanwezig zijn.


Laatste update: 11 februari 2020