WZC Zilverlinde | Nieuws
WZC Zilverlinde is een uniek woonzorgcentrum met een warme aandacht voor elke oudere mens en zijn ontwikkeling. Het WZC is gelegen midden in het Kempisch groen van Olen.
WZC Zilverlinde Woonzorgcentrum zilverlinde sterrewijzer olen ouderen groen zorgkamer zorg service flat peggy rix wonen zorgen
8602

Nieuws

7 juli 2018 — tijdelijk uitgesteld, meer info volgt

Ken uw dorp, ken uw omgeving, ken ons huis, …
Kom het ontdekken tussen 14u en 18u door deel te nemen aan een fotozoektocht. Voor de echte volhouders, die alle antwoorden vinden, wordt er een mooie prijs voorzien. Er is een korte en lange zoektocht zodat iedereen kan deelnemen.

Om na al het zoeken uw honger te stillen, serveren we vanaf 17u in ’t Zilverhof een lekkere spaghetti met brood voor de prijs van €10 p.p. (kinderen -10 jaar €5), vooraf te betalen.

Inschrijven voor 26 juni via nikki.hannes@wzczilverlinde.be

 

17 juni 2018

Kom tussen 15u en 16u kennis maken met onze assistentiewoningen. Klik hier voor meer informatie.

 

1 juni 2018 

Kaas- en wijnavond (17u-22u):

’t Zilverhof, onze brasserie met ruim terras, blijft die dag langer open en serveert een ruime keuze aan uitgelezen kazen en wijnen. Laat het u smaken!

Voor bewoners is er geen extra kost aan verbonden.
Familie, vrienden, buren… die graag komen (mee)genieten betalen volgende prijzen (excl. drank en vooraf te betalen):
€ 15 per volwassene
€ 7,5 voor kinderen tot 12 jaar
Gratis voor kinderen onder 3 jaar

Inschrijven voor 22 mei via nikki.hannes@wzczilverlinde.be

 

24 mei 2018

Op 24 mei komt MRS. V u helpen bij het uitzoeken van een mooie outfit tijdens hun verkoop van dameskleding. Deze verkoop gaat door in het restaurant en er zal ruimte voorzien worden waar u de kleding kan passen. Ook ’t Zilverhof (cafetaria) zal geopend zijn.

 

17 mei 2018

Ben jij op woensdagnamiddag tussen 14u en 16u nog vrij?
Kom dan zeker eens mee wandelen als vrijwilliger want samen met het goede weer is ook het wandelseizoen weer van start gegaan.
Je kan je melden via nikki.hannes@wzczilverlinde.be

 

19 april 2018

Kom op 19 april tussen 14u30 en 16u genieten van het optreden van ‘the Funplayers’! Dit is een groep accordeonisten die het publiek zeer goed weet te vermaken. Ook ’t Zilverhof (cafetaria) zal geopend zijn.

 

Januari 2018

Bekijk zeker onze facebookpagina voor de laatste nieuwtjes!


December 2017

Het resultaat van onze bouwwerken is al te bewonderen in het tijdschrift voor de ouderenzorg van OptimumC. Download de laatste editie van Uitgerust Magazine voor de Ouderenzorg.

 


Laatste update:  7  juli 2018