WZC Zilverlinde | Vrijwilligers
WZC Zilverlinde is een uniek woonzorgcentrum met een warme aandacht voor elke oudere mens en zijn ontwikkeling. Het WZC is gelegen midden in het Kempisch groen van Olen.
WZC Zilverlinde Woonzorgcentrum zilverlinde sterrewijzer olen ouderen groen zorgkamer zorg service flat peggy rix wonen zorgen
1945

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn onmisbaar om een huis warm en levend te maken. Ze zetten zich in door het ondersteunen van de verrijkingsploeg tijdens hun activiteiten en organiseren er ook zelf. Op de weekkalender zie je ze regelmatig terugkeren.
Zo zie je ze bij het kienen, de bibliotheekronde, het bloemschikken, het handwerken met bewoners en kleinkinderen, de verjaardagsviering, de maaltijdbegeleiding, café de Zonnekes, en nog veel meer. Maar je vindt ze ook op de administratie, in de tuin of aan het klussen.
Ook in de keuken kunnen we gelukkig beroep doen op vrijwilligers die met veel energie helpen.

DSC_0018

DSC_0028 roosje

DSC_0071

DSC_0099

Hartelijk dank aan alle vrijwilligers!

Indien je interesse hebt om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij ons mag je ons zeker contacteren; telefonisch op 014 / 26 26 20 en vragen naar Nikki Hannes, via mail verrijking@wzczilverlinde.be of via het online interesseformulier.

 

Interesseformulier